top of page

Deneyimli gözükmek için neler yapabilirim?

Deneyimli gözükme çabası ilişkini olumlu değil, olumsuz etkileyebilir. Herkesin istekleri, istemedikleri, bedeni ve hoşuna gidenler farklı olduğundan, deneyimli gözükme çabası yerine meraklı olabilmek seni çok daha iyi bir cinsel partneri yapacaktır.

Cinsel ilişkilerinde deneyimli olmak ya da bütün cinsel davranışları tanımak zorunda değilsin. Partnerine cinsel haz veren davranışların neler olabileceğini bilmemek çok normaldir, çünkü herkesin bedeni, cinsel istekleri ve cinsel haz aldığı davranışlar birbirinden farklıdır.


Cinsel ilişki sırasında ne yaptığını çok iyi biliyormuş rolü yapmaktansa partnerinden nasıl cinsel haz deneyimleyebileceği konusunda sana destek vermesini isteyebilirsin. Soru sormak ayıp ya da yanlış değildir, aksine daha eşit ilişkiler yaşamana yardımcı olur! Partnerli cinsel ilişkilerin en önemli özelliklerinden biri de cevapları yargılamadan soru sormaya açık olabilmektir.


Recent Posts

See All

Doğru zaman olduğunu nasıl anlarım?

Kendini güvende hissediyor musun? Hazır mısın? Arkadaşlarının baskısı altında mı kalıyorsun? Kendini başkalarıyla mı kıyaslıyorsun?

İyi bir partner olduğumu nasıl anlarım?

Nasıl bir flört ilişkisinde olursan ol veya bu ilişkiyi nasıl tanımlarsan tanımla, güvenli bir ilişkide olmayı hak ediyorsun. Bu güveni sağl

bottom of page